Kami Nyadiakeun Alat Kualitas Luhur

Produk Fitur

  • China Tissue Paper Making Machine

    Cina Tissue Paper Nyieun Mesin

    Kami ayeuna gaduh grup pendapatan, staf desain, awak téknis, tim QC sareng grup pakét.Kami ayeuna gaduh prosedur pangaturan anu saé pikeun unggal prosés.Ogé, sakabéh pagawé urang anu ngalaman dina percetakan subjék pikeun Cina Tissue Paper Nyieun Mesin, Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung saméméhna ti sagala walks tina gaya hirup mun nelepon kami pikeun interaksi perusahaan bisnis upcoming sarta ngahontal silih prestasi!Kami ayeuna gaduh grup pendapatan, staf desain, awak téknis, tim QC a ...

  • T6 toilet paper wrapping machine

    T6 toilét kertas wrapping mesin

    1) Éta ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol SIEMENS SIMOTION.Parameter bisa diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis nyampurnakeun sakabeh proses tina dahar otomatis, ngatur, wrapping na sealing.Ngajalankeun dina laju anu luhur sareng henteu aya polusi.2) mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover antara roll toilét jeung anduk dapur.3) Ngadopsi komponén brand kawentar dunya canggih di bagian pneumatic, bagian listrik jeung p ...

  • T3 toilet paper packing machine

    T3 toilét mesin packing kertas

    1) Mesin bungkusan ganda-lapisan nyayogikeun rupa-rupa konfigurasi bungkusan pikeun gulungan toilét sareng anduk dapur, anu cocog pikeun otomatis ngahasilkeun tisu toilét sareng kertas dapur dina sagala arah kalayan 1 lapisan atanapi 2 lapisan.2) Ngadopsi sistem kontrol servo otomatis, sadaya gerakan sareng fungsina dikawasa pinuh ku 19 sumbu servo mandiri.3) Humanized HMI assists operasi mesin sarta konversi speed na konfigurasi.Pilihan alternatif pikeun seueur bungkusan bungkusan ...

  • J25A toilet roll bundling packing machine

    J25A toilét roll bundling mesin packing

    ZD-J25 tisu toilét roll bundling mesin packing mangrupakeun salah sahiji mesin bungkusan pang populerna di Cina.Éta dirarancang pikeun ngarobih format anu gancang sareng fleksibel.Ngadopsi alat téknis anu luhur, modél mesin ieu tiasa ngalengkepan sacara otomatis sadayana prosés tina nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.Item ZD-J25 ZD-J25A Kantong rentang ukuran Max.L700 * W360 * H150mm Max.L550 * W420 * H250mm Spésifikasi bungkusan 2/4/6/8/10/...

  • Toilet paper rewinding machine

    Toilét mesin rewinding kertas

    Toilét kertas pinuh embossing roller slitting rewinding mesin nyaéta pikeun perforate sarta motong kertas atah kana sagala rupa ukuran nurutkeun nu dipénta.Produk rengse nyaeta rapih, dina urutan alus tur kalawan tegangan sarua.Cai mibanda fitur struktur kompak, operasi gampang jeung stabil, konsumsi listrik kirang sarta nyertakeun wewengkon leutik.Laju produksi pangluhurna nyaéta 200-350M / mnt.Cai mibanda HMI, switch Cina-Inggris;drive konversi frékuénsi sinkron; integrasi mékanika, listrik ...

  • D150 facial tissue single wrapping machine

    D150 jaringan raray mesin wrapping tunggal

    1. The D-150 tipe mesin bungkusan téh cocog pikeun pinuh otomatis bungkusan single-pak bungkusan pilem jaringan raray removable, pilem bungkusan removable kertas dapur anduk, pilem bungkusan V-melu anduk kertas, jaringan napkin pasagi, sarta jaringan napkin.2. mesin ieu adopts 15 sét nilai mutlak kontrol servo drive.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang dioperasikeun, rupa-rupa spésifikasi jeung konversi spésifikasi gancang, merenah ...

  • C25B facial tissue bundling packing machine

    C25B jaringan raray bundling mesin packing

    1) Ngadopsi supir servo canggih, layar toél sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.4) Patén munggaran di dunya sistem flipping, anu ngajantenkeun alat langkung alit sareng ngirangan konsumsi énergi ...

  • Facial tissue paper folding machine

    Mesin tilepan kertas tisu raray

    Lebar maksimum jumbo roll 1000mm-2600mm Diaméterna jumbo roll(mm) 1100(Spesifikasi séjén, mangga tangtukeun) inti diaméterna jero.tina jumbo roll 76mm (Spesifikasi séjén, mangga tangtukeun) Laju produksi 0 ~ 180 méter / mnt.Kakuatan 3 fase, 380V / 50HZ, Controller Frékuénsi kontrol Motong sistem titik motong ku tipe pneumatic Sistim vakum 22 KW Akar sistem vakum Sistim pneumatic 3P Air compressor, tekanan minimum 5kg per méter pasagi Pa (disiapkeun ku customer) 1. Cacah otomatis ...

  • FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine

    FEXIK Otomatis Lemes Tissue Paper Packin...

    Kinerja: (1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng baris ganda.(2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L480 * W420 * H120mm.Tangtosna, éta ogé tiasa disaluyukeun kana ukuran anu anjeun pikahoyong.(3) Dilengkepan alarm otomatis.Lampu héjo nalika mesin jalan normal.Tapi upami aya masalah sareng mesin, lampu bakal otomatis beureum.Item Parameter Téknis Laju packing 5-20 kantong / mnt Ukuran rang kantong Max: L480 * W420 * H120 (mm) Power supply 3...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • company
  • company
  • company

Katerangan ringkes:

Kami parantos komitmen pikeun panalungtikan sareng inovasi mangtaun-taun.Simkuring boga sajumlah patén-patén penemuan nasional, sarta geus lulus sertifikasi internasional CE, ISO9001.Inovasi-inovasi ieu dikhususkeun khusus pikeun ngarobih kertas tisu sareng mesin bungkusan.Urang uphold prinsip kualitas kahiji, customer pangluhurna, manajemén ilmiah, striving pikeun brand kawentar.Urang ékspor mesin kertas tisu sakuliah dunya, teu ngan bisa nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun konsumén, tapi ogé bisa nyadiakeun produk ngaropéa.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE nembongkeun

  • Opat garis bungkusan jaringan raray dipasang sareng didamel dina Oktober di Guizhou

    Chengdu Jieshi Daily Necessities Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Désémber 2002, fokus kana produksi sareng ngolah kertas rumah tangga anu berkualitas.Brand sorangan "Roubeijia" geus dipikacinta tur dipikawanoh ku loba pamakéna.Produkna kalebet: gulungan anduk dapur, gulungan kertas toilet, ...

  • produk anyar kalawan desain panganyarna

    Produk anyar anu bakal diluncurkeun taun 2021: bungkus tunggal jaringan raray gancang kalayan kecepatan 150 bungkus Dina taun-taun ayeuna, nalika industri e-commerce terus tumbuh, jalma-jalma bakal ngagaleuh anduk kertas dina sababaraha platform online.Produsén anduk kertas ngagaduhan syarat anu saé pikeun laju pap ...

  • Téknologi Kauntungan Paling

    Hijina High Speed ​​Tissue Paper Roll Film Wrapping Machine of China: F-T8 Intelligent Tissue Paper Roll Wrapping Machine Kiwari, kalayan ngaronjatna paménta pikeun tisu toilet jeung anduk dapur, pabrik anu ngembangna produksi, babarengan jeung kanaékan laju bungkusan jeung kinerja. req...