Tentang Kami

company

Ngeunaan FEXIK

LIUZHOU FEXIK INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTDnyaéta produsén profésional sarta éksportir mesin kertas tisu di Cina, dedicating ka sakabeh parabot garis produksi jaringan rumah tangga otomatis lengkep tina kertas atah nepi ka pakét rengse.Produk kami kalebet gulungan toilét, mesin packing, mesin bungkusan anduk dapur, mesin bungkus tisu raray, kertas toilet sareng garis produksi anduk dapur, jaringan raray sareng garis produksi anduk tangan, anu diékspor ka nagara-nagara Asia Wétan Tengah, Amérika, Eropa sareng Afrika.
Pausahaan FEXIK nyertakeun legana 20.000 méter pasagi, nu dibagi kana wewengkon resmi, puseur processing bagian, suku cadang assembly line, sakabeh mesin assembly puseur sarta puseur nguji mesin rengse.

c628fe421

Urang geus committing panalungtikan sarta inovasi salila sababaraha years.We boga tim désainer profésional, ku kituna sakabéh mesin FEXIK anu bebas researched tur dirancang.Perusahaan kami ngagaduhan sababaraha patén-patén penemuan nasional, sareng parantos lulus sertifikasi internasional CE, ISO9001.Inovasi-inovasi ieu dikhususkeun khusus pikeun ngarobih kertas tisu sareng mesin bungkusan.Urang bisa ngarancang solusi garis sakabeh pikeun klien tina rewinding, motong, bungkusan, conveying na stacking--CAD.Product design téh bisa adaptasi jeung bungkusan pasar global.Desain bungkusan bisa ngaropéa nurutkeun requirement.Improve klien 'produk kinerja teknis pikeun ngamajukeun stabilitas produksi, kukituna mesin urang bisa ngurangan leungitna produk jeung konsumsi énergi.Prosés produksi anu cekap sareng teratur sareng seueur alat pangolahan presisi tinggi tiasa mastikeun yén produk dikirimkeun dina waktosna kalayan kualitas sareng kuantitas.

company
company

Konsep brand

Urang uphold prinsip kualitas kahiji, customer pangluhurna, manajemén ilmiah, striving pikeun brand kawentar.Urang ékspor mesin kertas tisu sakuliah dunya, teu ngan bisa nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun konsumén, tapi ogé bisa nyadiakeun produk ngaropéa.Perusahaan FEXIK bakal terus ningkatkeun daya saing inti na, ngaoptimalkeun struktur produk, ningkatkeun mékanisme manajemén sareng aktip ngenalkeun tanaga téknis.Kalayan kakuatan téknis anu kuat.Kami teras-terasan komitmen pikeun ngarancang, ngamekarkeun, sareng ngamajukeun produk urang, anu henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun produk kualitas luhur ka konsumén, tapi ogé nyayogikeun produk anu disesuaikan.