C25 jaringan raray bundling mesin packing

  • FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine

    FEXIK otomatis lemes raray Paper Mesin bungkusan

    (1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.
    (2) Mesin ieu dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.
    (3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.
    (4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.

  • China Tissue Paper Making Machine

    Cina Tissue Paper Nyieun Mesin

    (1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.
    (2) Mesin ieu dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.
    (3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.
    (4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.