C25B jaringan raray bundling mesin packing

Katerangan pondok:

1) Ngadopsi supir servo canggih, layar toél sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.
2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.
3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.
4) Patén munggaran di dunya sistem flipping, anu ngajantenkeun alat langkung alit sareng ngirangan konsumsi énergi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama jeung Kaunggulan

1) Ngadopsi supir servo canggih, layar toél sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.

2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.

3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.

4) Patén munggaran di dunya sistem flipping, anu ngajantenkeun alat langkung alit sareng ngirangan konsumsi énergi.

5) Mesin didesain supados gaduh format anu gancang sareng fleksibel.

6) Modél ieu mesin bisa dipaké pikeun pak jaringan raray, wipes baseuh jeung napkin salami ukuranana alus keur mesin.

Barang

Parameter téknis

Tas rentang ukuran(Maksimum) Lapisan tunggal: L550 * W420 * H150 (mm)Lapisan ganda:L420 * W420 * H220(mm)
spésifikasi bungkusan 1-2 unggal baris, unggal baris 3-15 lembar
Susunan bungkusan packing horisontal
Atur laju bungkusan 25 kantong / mnt
Laju bungkusan stabil 5-20 kantong / mnt
Bungkusan pilem PE tas pracetak
Total suplai kakuatan 11KW
Sarat tekanan hawa mini 0,5 Mpa
Sasayogian tanaga 380V 50HZ
Beurat 2200KG
Dimensi outline L2900 * W1500 * H1950mm
4
5
6

Konfigurasi

db1qsad

Ganda Lapisan packing, sampel

vxz21sa

Jasa Kami

* Nyadiakeun solusi garis lengkep pangalusna
* Pangrojong tés sampel
* Tingali Pabrik kami
* Garansi sataun
* Latihan kumaha masang sareng nganggo mesin
* Nyadiakeun jasa saatos-jualan luar negeri


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali