C25B jaringan raray bundling mesin packing

  • C25B facial tissue bundling packing machine

    C25B jaringan raray bundling mesin packing

    1) Ngadopsi supir servo canggih, layar toél sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.
    2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.
    3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.
    4) Patén munggaran di dunya sistem flipping, anu ngajantenkeun alat langkung alit sareng ngirangan konsumsi énergi.