Cina Tissue Paper Nyieun Mesin

Katerangan pondok:

(1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.
(2) Mesin ieu dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.
(3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.
(4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kami ayeuna gaduh grup pendapatan, staf desain, awak téknis, tim QC sareng grup pakét.Kami ayeuna gaduh prosedur pangaturan anu saé pikeun unggal prosés.Ogé, sadaya pagawé urang ngalaman dina percetakan subjék pikeun CinaTissue Paper Nyieun Mesin, Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung saméméhna ti sagala walks of gaya hirup nelepon kami pikeun interaksi perusahaan bisnis upcoming sarta ngahontal prestasi silih!
    Kami ayeuna gaduh grup pendapatan, staf desain, awak téknis, tim QC sareng grup pakét.Kami ayeuna gaduh prosedur pangaturan anu saé pikeun unggal prosés.Ogé, sadaya pagawé urang ngalaman dina percetakan subjék pikeunmesin nyieun kertas tisu, Alatan tren ngarobah dina widang ieu, urang ngalibetkeun diri kana dagang barang jeung usaha dedicated sarta kaunggulan managerial.Urang ngajaga jadwal pangiriman timely, desain inovatif, kualitas sarta transparansi pikeun konsumén urang.Moto kami nyaéta pikeun nganteurkeun solusi kualitas dina waktos anu ditangtukeun.

    Kinerja:

    (1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng baris ganda.

    (2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L480 * W420 * H120mm.Tangtosna, éta ogé tiasa disaluyukeun kana ukuran anu anjeun pikahoyong.

    (3) Dilengkepan alarm otomatis.Lampu héjo nalika mesin jalan normal.Tapi upami aya masalah sareng mesin, lampu bakal otomatis beureum.

    Barang Parameter téknis
    Laju bungkusan 5-20 kantong / mnt
    Ukuran rang bag Max: L480 * W420 * H120 (mm)
    Sasayogian tanaga 380V 50HZ
    Sarat tekanan hawa mini 5Mpa
    Bahan bungkus PE tas Pra-dijieun
    Infeed 1 jajar atawa 2 jajar
    Konsumsi kakuatan 11 KW
    beurat mesin 2000 kg
    Warna Bodas atawa adat

    vwqv

    Mesin kami ogé cocog pikeun ngabungkus jinis jaringan raray lemes ipis, jangkungna bungkusan tunggal nyaéta 2cm.Produk ieu populer di pasar pariwisata.

    Kemungkinan Konfigurasi Paket:

    Produk réngsé nganggo gagang.

    vcx21
    Kami ayeuna gaduh grup pendapatan, staf desain, awak téknis, tim QC sareng grup pakét.Kami ayeuna gaduh prosedur pangaturan anu saé pikeun unggal prosés.Ogé, sadaya pagawé urang ngalaman dina percetakan subjék pikeun CinaTissue Paper Nyieun Mesin, Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung saméméhna ti sagala walks of gaya hirup nelepon kami pikeun interaksi perusahaan bisnis upcoming sarta ngahontal prestasi silih!
    Cina Tissue Paper Nyieun Mesin, Alatan tren ngarobah dina widang ieu, urang ngalibetkeun diri kana dagang barang jeung usaha dedicated sarta kaunggulan managerial.Urang ngajaga jadwal pangiriman timely, desain inovatif, kualitas sarta transparansi pikeun konsumén urang.Moto kami nyaéta pikeun nganteurkeun solusi kualitas dina waktos anu ditangtukeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine

      FEXIK Otomatis Lemes Tissue Paper Packin...

      Fitur Kinerja: (1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng dua kali.(2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L480 * W420 * H120mm.Tangtosna, éta ogé tiasa disaluyukeun kana ukuran anu anjeun pikahoyong.(3) Dilengkepan alarm otomatis.Lampu héjo nalika mesin jalan normal.Tapi upami aya masalah sareng mesin, lampu bakal otomatis beureum....