Taros Kami

Liuzhou Fexik Intelligent Equipment Co., Ltd.

Alamat

Lantai kahiji, bengkel pabrik No.2, Jalan Herun No.2, Distrik Anyar Industri Yanghe, Kota Liuzhou, Propinsi Guangxi, Cina

Surélék

Telepon

0772-8851091

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami