D150 jaringan raray mesin wrapping tunggal

Katerangan pondok:

Mesin bungkusan kertas tisu tipe D-150 cocog pikeun bungkusan bungkusan tunggal otomatis tina bungkusan pilem jaringan raray anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk dapur anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk kertas V-melu, jaringan napkin pasagi, sareng jaringan napkin.

Mesin packing kertas tisu ngadopsi 15 sét kontrol servo drive nilai mutlak.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang dioperasikeun, rupa-rupa spésifikasi jeung konversi spésifikasi gancang, pangropéa merenah tur béaya rendah pamakéan.Laju stabil tiasa dugi ka 150 bungkus / mnt.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. The D-150 tipe mesin bungkusan téh cocog pikeun pinuh otomatis bungkusan single-pak bungkusan pilem jaringan raray removable, pilem bungkusan removable kertas dapur anduk, pilem bungkusan V-melu anduk kertas, jaringan napkin pasagi, sarta jaringan napkin.
2. mesin ieu adopts 15 sét nilai mutlak kontrol servo drive.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang dioperasikeun, rupa-rupa spésifikasi jeung konversi spésifikasi gancang, pangropéa merenah tur béaya rendah pamakéan.
3. Konfigurasi fungsi operasi dasar: fungsi kertas tisu shaping otomatis, deteksi otomatis tur speed ngurangan fungsi kertas jaringan aliran asup, alarm otomatis tur fungsi eureun pikeun dahar ganda-pak, alarem otomatis tur fungsi eureun tina dahar rod diblokir, deteksi otomatis jaringan. jangkungna kertas, alarm jeung fungsi eureun, fungsi deteksi otomatis tina konsumsi pilem bungkusan, alarm otomatis tur fungsi eureun nalika Unit pilem handap diblokir, hook kertas jaringan sarta fungsi shaping, fungsi operasi Jog, fungsi operasi linkage.
4. Ngadopsi 15-sumbu sistem kontrol gerak servo pinuh, speed stabil bisa nepi ka 150 bungkus / mnt.

4
5
6

Parameter

Barang Parameter Téknis
Laju bungkusan 80 ~ 100 kantong / mnt
Ganti pilem packing Sakitar 10 menit
Ukuran bungkusan L: 90 ~ 210 mm
  W: 80 ~ 110mm
  H: 40 ~ 110mm
Ukuran Mesin (L * W * H) 4900 * 3100 * 1900mm
Beurat 2400KG
Bahan bungkusan CPP dua sisi pilem sealing panas
Ketebalan: 0.035 ~ 0.05mm
Max diaméterna pilem packing 420 mm
kertas diaméterna inti packing pilem 76 mm
Percetakan pola pilem bungkusan ngamungkinkeun kasalahan posisi Nangtung ± 2mm, Horizontal ± 2mm
Kakuatan 380V 50Hz
Kakuatan motor utama 1,5KW
kakuatan pemanasan 5KW
Total kakuatan 10KW
Tekanan hawa 0.6MPa

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali