D150 jaringan raray mesin wrapping tunggal

  • D150 facial tissue single wrapping machine

    D150 jaringan raray mesin wrapping tunggal

    Mesin bungkusan kertas tisu tipe D-150 cocog pikeun bungkusan bungkusan tunggal otomatis tina bungkusan pilem jaringan raray anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk dapur anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk kertas V-melu, jaringan napkin pasagi, sareng jaringan napkin.

    Mesin packing kertas tisu ngadopsi 15 sét kontrol servo drive nilai mutlak.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang dioperasikeun, rupa-rupa spésifikasi jeung konversi spésifikasi gancang, pangropéa merenah tur béaya rendah pamakéan.Laju stabil tiasa dugi ka 150 bungkus / mnt.