Mesin tilepan jaringan raray

  • Facial tissue paper folding machine

    Mesin tilepan kertas tisu raray

    ZD-4L Full otomatis raray kertas tisu mesin tilepan.Modél ieu dirarancang pikeun ngahasilkeun "tipe link" jaringan raray lemes / kotak-gambar, éta hartosna, unggal lambar link babarengan, tarik jaringan luhur, sirah lambar salajengna bakal kaluar kotak.Jeung mesin ieu bisa ngahasilkeun boh embossed atawa tanpa embossed pikeun pilihan konsumén '.Cai mibanda fitur struktur ketat, operasi gampang, operasi stabil sarta dirancang elaborate.Urang tiasa ngadamel mesin sareng 2 garis, 3 garis, 4 garis, 5 garis sareng 6 garis. Mesin ieu tiasa ngalengkepan percetakan warna tunggal atanapi unit percetakan warna ganda.