Mesin bungkusan jaringan raray

  • FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine

    FEXIK otomatis lemes raray Paper Mesin bungkusan

    (1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.
    (2) Mesin ieu dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.
    (3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.
    (4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.

  • C25B facial tissue bundling packing machine

    C25B jaringan raray bundling mesin packing

    1) Ngadopsi supir servo canggih, layar toél sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.
    2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.
    3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.
    4) Patén munggaran di dunya sistem flipping, anu ngajantenkeun alat langkung alit sareng ngirangan konsumsi énergi.

  • D150 facial tissue single wrapping machine

    D150 jaringan raray mesin wrapping tunggal

    Mesin bungkusan kertas tisu tipe D-150 cocog pikeun bungkusan bungkusan tunggal otomatis tina bungkusan pilem jaringan raray anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk dapur anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk kertas V-melu, jaringan napkin pasagi, sareng jaringan napkin.

    Mesin packing kertas tisu ngadopsi 15 sét kontrol servo drive nilai mutlak.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang dioperasikeun, rupa-rupa spésifikasi jeung konversi spésifikasi gancang, pangropéa merenah tur béaya rendah pamakéan.Laju stabil tiasa dugi ka 150 bungkus / mnt.

  • Full Automatic Soft Facial Tissue Paper Bundling Packing Machine

    Pinuh otomatis lemes raray Paper Bundling Mesin bungkusan

    (1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.

    (2) Mesin bungkusan dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Laju stabil nyaéta 25 tas / mnt.Ngan butuh 5 menit pikeun ngarobah format.

    (3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.

    (4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.

    (5) Ngadopsi komponén merek kawentar dunya canggih di bagian pneumatic, bagian listrik jeung bagian operasi.Sapertos sistem kontrol PLC, layar rampa, relay, motor servo, silinder standar, silinder jinis TN, prosesor sumber gas, saklar tekanan, klep éléktromagnétik, sensor sareng saklar listrik sareng saterasna.

  • China Tissue Paper Making Machine

    Cina Tissue Paper Nyieun Mesin

    (1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.
    (2) Mesin ieu dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.
    (3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.
    (4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.