Mesin tilepan kertas tisu raray

Katerangan pondok:

ZD-4L Full otomatis raray kertas tisu mesin tilepan.Modél ieu dirarancang pikeun ngahasilkeun "tipe link" jaringan raray lemes / kotak-gambar, éta hartosna, unggal lambar link babarengan, tarik jaringan luhur, sirah lambar salajengna bakal kaluar kotak.Jeung mesin ieu bisa ngahasilkeun boh embossed atawa tanpa embossed pikeun pilihan konsumén '.Cai mibanda fitur struktur ketat, operasi gampang, operasi stabil sarta dirancang elaborate.Urang tiasa ngadamel mesin sareng 2 garis, 3 garis, 4 garis, 5 garis sareng 6 garis. Mesin ieu tiasa ngalengkepan percetakan warna tunggal atanapi unit percetakan warna ganda.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama

Max lebar jumbo roll 1000mm-2600mm
Diaméter gulungan jumbo (mm) 1100 (Spésifikasi séjén, mangga tangtoskeun)
Diaméter jero inti.tina roll jumbo 76mm (Spésifikasi séjén, mangga tangtukeun)
Laju produksi 0 ~ 180 méter / mnt.
Kakuatan 3 fase, 380V/50HZ,
Controller Kontrol frékuénsi
Sistim motong titik cut ku tipe pneumatic
Sistim vakum Sistim vakum Akar 22 KW
Sistim pneumatic 3P Air compressor, tekanan minimum 5kg per méter pasagi Pa (disiapkeun ku customer)

1. Cacah otomatis tur kaluaran dina urutan

2. Ngadopsi screw péso péso pikeun motong sarta nyerep vakum melu.

3. Ngadopsi hambalan kirang nyaluyukeun speed gulung ka ngalereskeun tegangan béda kertas atah.

4. Kontrol listrik, gampang dioperasikeun.

5. Alat ieu tiasa gaduh unit embossing.

6. Wide rentang lebar produksi pikeun Pilihan.

7. Mesin bisa dilengkepan PLC nurutkeun sarat.

8. mesin Ieu bisa digitus kalawan warna tunggal jeung Unit percetakan warna ganda, pola embossing boga desain pisan vivid sarta kelir geulis.

9.Fully kontrol otomatis: programming komputer PLC, régulasi speed konversi frékuénsi, multi-gambar sistem operasi layar rampa.
10.Novel transverse motong tipe péso: Upper péso separation pneumatic integral péso tetep;péso handap mangrupa péso Rotary integral, Gampang kertas.

11. Profesional-grade gantung-tipe kotak kontrol, gampang pikeun beroperasi sarta elegan dina katingal.

12. Movable karét arc nyebarkeun roller nyegah corrugation kertas jeung ngaleungitkeun akumulasi lebu jeung polusi rengse-produk.

13. Mesin sakabéh adopts girdle nyingkronkeun jeung transmisi datar-sabuk, congcot katrol tipe adjustment tegangan pikeun transmisi-precision tinggi jeung operasi bébas pangropéa.

14. Wallboard tipe mesin jeung sakabéh plat base baja jeung struktur teguh pikeun mastikeun stabilitas mesin speed tinggi ngajalankeun.

2
3
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali