FEXIK otomatis lemes raray Paper Mesin bungkusan

Katerangan pondok:

(1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.
(2) Mesin ieu dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.
(3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.
(4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Kinerja:

(1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng baris ganda.

(2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L480 * W420 * H120mm.Tangtosna, éta ogé tiasa disaluyukeun kana ukuran anu anjeun pikahoyong.

(3) Dilengkepan alarm otomatis.Lampu héjo nalika mesin jalan normal.Tapi upami aya masalah sareng mesin, lampu bakal otomatis beureum.

Barang Parameter téknis
Laju bungkusan 5-20 kantong / mnt
Ukuran rang bag Max: L480 * W420 * H120 (mm)
Sasayogian tanaga 380V 50HZ
Sarat tekanan hawa mini 5Mpa
Bahan bungkus PE tas Pra-dijieun
Infeed 1 jajar atawa 2 jajar
Konsumsi kakuatan 11 KW
beurat mesin 2000 kg
Warna Bodas atawa adat
vwqv

Mesin kami ogé cocog pikeun ngabungkus jinis jaringan raray lemes ipis, jangkungna bungkusan tunggal nyaéta 2cm.Produk ieu populer di pasar pariwisata.

Kemungkinan Konfigurasi Paket:

Produk réngsé nganggo gagang.

vcx21
bbqsqs
vqwqe
savs

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • China Tissue Paper Making Machine

      Cina Tissue Paper Nyieun Mesin

      Kami ayeuna gaduh grup pendapatan, staf desain, awak téknis, tim QC sareng grup pakét.Kami ayeuna gaduh prosedur pangaturan anu saé pikeun unggal prosés.Ogé, sakabéh pagawé urang anu ngalaman dina percetakan subjék pikeun Cina Tissue Paper Nyieun Mesin, Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung saméméhna ti sagala walks tina gaya hirup mun nelepon kami pikeun interaksi perusahaan bisnis upcoming sarta ngahontal silih prestasi!Kami ayeuna gaduh grup pendapatan, staf desain, awak téknis, tim QC a ...