Pinuh otomatis lemes raray Paper Bundling Mesin bungkusan

Katerangan pondok:

(1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.

(2) Mesin bungkusan dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Laju stabil nyaéta 25 tas / mnt.Ngan butuh 5 menit pikeun ngarobah format.

(3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.

(4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.

(5) Ngadopsi komponén merek kawentar dunya canggih di bagian pneumatic, bagian listrik jeung bagian operasi.Sapertos sistem kontrol PLC, layar rampa, relay, motor servo, silinder standar, silinder jinis TN, prosesor sumber gas, saklar tekanan, klep éléktromagnétik, sensor sareng saklar listrik sareng saterasna.


Rincian produk

Tag produk

Performance

Mesin bungkusan bungkusan modél ZD-C25 mangrupikeun salah sahiji mesin bungkusan anu pang populerna di Cina.

2
3

FEXIK otomatis lemes raray Paper Mesin bungkusan

(1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng baris ganda.

(2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L550 * W420 * H150mm.Tangtosna, éta ogé tiasa disaluyukeun kana ukuran anu anjeun pikahoyong.

(3) Dilengkepan alarm otomatis.Lampu héjo nalika mesin jalan normal.Tapi upami aya masalah sareng mesin, lampu bakal otomatis beureum.

Kemungkinan Konfigurasi Paket:
Mesin kami ogé cocog pikeun ngabungkus jinis jaringan raray lemes ipis, jangkungna bungkusan tunggal nyaéta 2cm.Produk ieu populer di pasar pariwisata.

Barang

Parameter téknis

Tas rentang ukuran

Max.L550 * W420 * H150mm

spésifikasi bungkusan

1-2 baris, 3-10 lembar dina hiji baris

Susunan bungkusan

packing horisontal

Atur laju bungkusan

25 kantong / mnt

Laju bungkusan stabil

5-20 kantong / mnt

Bungkusan pilem

PE tas pracetak

Total suplai kakuatan

11KW

Sarat tekanan hawa mini

0,5 Mpa

Sasayogian tanaga

380V 50HZ

Beurat

2000KG

Dimensi outline

L2600 * W1500 * H1950mm

Produk réngsé nganggo gagang.

vsc1
vxc1
wdas21

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali