J25A toilét roll bundling mesin packing

Katerangan pondok:

1.It adopts maju servo drive, layar toél jeung PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, filing kana kantong, inserting sudut jeung sealing.
mesin 2.The dirancang boga gancang, fléksibel format changeover.
3. Sadunya 180-gelar flip munggaran dina awak kantong, nyieun alat leutik, énergi handap.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi Produk

ZD-J25 tisu toilét roll bundling mesin packing mangrupakeun salah sahiji mesin bungkusan pang populerna di Cina.Éta dirarancang pikeun ngarobih format anu gancang sareng fleksibel.Ngadopsi alat téknis anu luhur, modél mesin ieu tiasa ngalengkepan sacara otomatis sadayana prosés tina nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.

Barang

ZD-J25

ZD-J25A

Tas rentang ukuran

Max.L700 * W360 * H150mm

Max.L550 * W420 * H250mm

spésifikasi bungkusan

2/4/6/8/10/12 gilinding

2/4/6/8/12/18/24 gilinding

Susunan bungkusan

packing horisontal

packing horisontal

Atur laju bungkusan

25 kantong / mnt

25 kantong / mnt

Laju bungkusan stabil

5-20 kantong / mnt

5-20 kantong / mnt

Bungkusan pilem

PE tas pracetak

PE tas pracetak

Total suplai kakuatan

9KW

9KW

Sarat tekanan hawa mini

0,5 Mpa

0,5 Mpa

Sasayogian tanaga

380V 50HZ

380V 50HZ

Beurat

1900KG

1900KG

Dimensi outline

L2600 * W1500 * H1950mm

L2600 * W1500 * H1950mm

Éta nganggo kantong anu tos didamel, produk réngsé nganggo cecekelan.

asvqwq

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali