J25 / J25A toilét roll bundling mesin packing

  • J25A toilet roll bundling packing machine

    J25A toilét roll bundling mesin packing

    1.It adopts maju servo drive, layar toél jeung PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, filing kana kantong, inserting sudut jeung sealing.
    mesin 2.The dirancang boga gancang, fléksibel format changeover.
    3. Sadunya 180-gelar flip munggaran dina awak kantong, nyieun alat leutik, énergi handap.