Opat garis bungkusan jaringan raray dipasang sareng didamel dina Oktober di Guizhou

Chengdu Jieshi Daily Necessities Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Désémber 2002, fokus kana produksi sareng ngolah kertas rumah tangga anu berkualitas.Brand sorangan "Roubeijia" geus dipikacinta tur dipikawanoh ku loba pamakéna.Produkna kalebet: gulungan anduk dapur, gulungan kertas toilet, jaringan raray sareng saterasna.Alatan kaperluan ngembangkeun strategis parusahaan, Guizhou Jieshi Daily Produk Co., Ltd ieu karek ngadeg gigireun Chitianhua Paper Company, No 208, Chuangye Jalan, Jinhua Street, Kota Chishui, Propinsi Guizhou, nu ieu nempatkeun kana produksi di awal Oktober 2021.

fbqqa

Guizhou Jieshi Daily Products Co., Ltd. milih gawé bareng sareng Perusahaan mesin ZODE ti seueur pesaing pesaing di China, dianggap opat garis bungkusan jaringan raray dina hiji waktos.Opat jalur produksi jaringan raray dipasang sareng didamel dina Oktober.
Opat garis packing jaringan raray kaasup opat jaringan raray otomatis wrapping mesin tunggal (servo pinuh dikawasa, speed stabil maksimum 150packs / mnt) jeung opat otomatis jaringan raray kebat mesin packing (servo pinuh dikawasa, 23packs / mnt speed stabil).Éta dihubungkeun sareng mesin motong log otomatis sareng mesin tilepan jaringan raray otomatis.Total kapasitas produksi bisa ngahontal 600 bungkus / mnt, nu utamana dipaké pikeun jualan e-commerce.E-commerce Cina ngembang pesat.Sarerea langkung condong kana balanja online, sareng jumlah beuli dina hiji waktos ageung pisan.Ku alatan éta, kapasitas produksi ieu teu badag, sarta produk parusahaan anyar urang geus ngan geus nempatkeun kana produksi.Éta peryogi langkung waktos pikeun netep sareng nempatan pasar.Sarta leuwih garis produksi bakal ditambahkeun dina mangsa nu bakal datang pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi.Pangrojong ti Guizhou Jieshi Daily Products Co., Ltd. dihargaan pisan.Kami ngarepkeun jalur produksi jaringan raray urang tiasa nyumbang kana kapasitas produksina sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun konsumén.Kami ngarepkeun neraskeun gawé babarengan anu langkung jero sareng Jieshi Daily Products Co., Ltd.


waktos pos: Nov-30-2021