produk anyar kalawan desain panganyarna

Produk anyar bakal diluncurkeun dina taun 2021: bungkus tunggal jaringan raray gancang kalayan kecepatan 150 bungkus

bcq

Dina taun-taun ayeuna, nalika industri e-commerce terus tumbuh, jalma bakal ngagaleuh anduk kertas dina sababaraha platform online.Produsén anduk kertas ngagaduhan syarat anu saé dina laju bungkusan anduk kertas, FEXIK komitmen pikeun nyayogikeun palanggan solusi bungkusan anu sampurna pikeun nilai maksimal.Dina 26 Méi 2021, Mesin Wrapper Tissue Tunggal D150-speed tinggi suksés diluncurkeun.

Mesin bungkusan kertas tisu tipe D-150 cocog pikeun bungkusan bungkusan tunggal otomatis tina bungkusan pilem jaringan raray anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk dapur anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk kertas V-melu, jaringan napkin pasagi, sareng jaringan napkin.

Mesin packing kertas tisu ngadopsi 15 sét kontrol servo drive nilai mutlak.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang dioperasikeun, rupa-rupa spésifikasi jeung konversi spésifikasi gancang, pangropéa merenah tur béaya rendah pamakéan.Laju stabil tiasa dugi ka 150 bungkus / mnt.
Fitur:
1. The D-150 tipe mesin bungkusan téh cocog pikeun pinuh otomatis bungkusan single-pak bungkusan pilem jaringan raray removable, pilem bungkusan removable kertas dapur anduk, pilem bungkusan V-melu anduk kertas, jaringan napkin pasagi, sarta jaringan napkin.
2. mesin ieu adopts 15 sét nilai mutlak kontrol servo drive.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang dioperasikeun, rupa-rupa spésifikasi jeung konversi spésifikasi gancang, pangropéa merenah tur béaya rendah pamakéan.
3. Konfigurasi fungsi operasi dasar: fungsi kertas tisu shaping otomatis, deteksi otomatis tur speed ngurangan fungsi kertas jaringan aliran asup, alarm otomatis tur fungsi eureun pikeun dahar ganda-pak, alarem otomatis tur fungsi eureun tina dahar rod diblokir, deteksi otomatis jaringan. jangkungna kertas, alarm jeung fungsi eureun, fungsi deteksi otomatis tina konsumsi pilem bungkusan, alarm otomatis tur fungsi eureun nalika Unit pilem handap diblokir, hook kertas jaringan sarta fungsi shaping, fungsi operasi Jog, fungsi operasi linkage.
4. Ngadopsi 15-sumbu sistem kontrol gerak servo pinuh, speed stabil bisa nepi ka 150 bungkus / mnt.


waktos pos: Nov-30-2021