Téknologi Kauntungan Paling

Hijina High Speed ​​Tissue Paper Roll Film Mesin Bungkus Cina:
F-T8 calakan Tissue Paper Roll Mesin Wrapping

Ayeuna, kalayan paningkatan paménta pikeun tisu toilét sareng anduk dapur, pabrik-pabrik ngalegaan produksi, sareng paningkatan kacepetan bungkusan sareng syarat kinerja.Salaku F-T8 mesin wrapping kaluar, syarat ieu boga solusi sampurna.

F-T8 mangrupikeun hiji-hijina mesin bungkus pilem gulungan jaringan gancang di China, dikembangkeun ku tim desain paling elit ZODE anu nyéépkeun taun-taun nyiptakeun mesin anu luar biasa ieu.

F-T8 nyaéta mesin wrapping generasi anyar kalawan speed produksi pangluhurna di pasar jeung dina waktos anu sareng sabudeureun 40% konsumsi énergi kirang dibandingkeun model konvensional dipikawanoh nu nyatakeun speed sarua atawa sarupa.Dibandingkeun sareng metode packing kantong precast tradisional, F-T8 nganggo pilem plastik atanapi kertas salaku bahan bungkusan, ngirangan pisan limbah bahan bungkusan anu dihasilkeun dina prosés produksi.Teu perlu ngaropéa kantong precast tina ukuran béda pikeun spésifikasi bungkusan béda.Gantina, F-T8 intelligently bisa nyaluyukeun spésifikasi packing anjeun, wrapping kertas anjeun kalawan pilem sarta ngurangan biaya packing.

F-T8 mangrupikeun mesin munggaran di pasar Cina anu nganggo iTRAK anu ngamungkinkeun pikeun ngajaga bentuk bungkusan anu sampurna, sanaos dijalankeun dina kecepatan luhur 160 bungkus / mnt dina waktos anu sami masihan waktos pergantian anu gampang pisan sareng panggancangna.Ieu ngan butuh waktu anu pohara pondok pikeun ngawujudkeun changeover of 1-60 gulungan spésifikasi bungkusan.Perlu ngan hiji mesin pikeun ngawujudkeun rupa-rupa tungtutan konsumén dina spésifikasi packing.Bungkus anu paling luhur sareng pikaresepeun ieu pasti aya revolusi dina bungkusan jaringan!Kami komitmen pikeun mingpin transformasi pasar kertas tisu di Cina, Asia bahkan dunya.F-T8 mangrupikeun léngkah munggaran tapi éta sanés léngkah anu terakhir.Kami masih tetep maju!


waktos pos: Nov-30-2021