Warta Industri

  • Opat garis bungkusan jaringan raray dipasang sareng didamel dina Oktober di Guizhou

    Chengdu Jieshi Daily Necessities Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Désémber 2002, fokus kana produksi sareng ngolah kertas rumah tangga anu berkualitas.Brand sorangan "Roubeijia" geus dipikacinta tur dipikawanoh ku loba pamakéna.Produkna kalebet: gulungan anduk dapur, gulungan kertas toilet, ...
    Maca deui
  • Téknologi Kauntungan Paling

    Hijina High Speed ​​Tissue Paper Roll Film Wrapping Machine of China: F-T8 Intelligent Tissue Paper Roll Wrapping Machine Kiwari, kalayan ngaronjatna paménta pikeun tisu toilet jeung anduk dapur, pabrik anu ngembangna produksi, babarengan jeung kanaékan laju bungkusan jeung kinerja. req...
    Maca deui