Produk

  • FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine

    FEXIK otomatis lemes raray Paper Mesin bungkusan

    (1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.
    (2) Mesin ieu dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.
    (3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.
    (4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.

  • Facial tissue paper folding machine

    Mesin tilepan kertas tisu raray

    ZD-4L Full otomatis raray kertas tisu mesin tilepan.Modél ieu dirarancang pikeun ngahasilkeun "tipe link" jaringan raray lemes / kotak-gambar, éta hartosna, unggal lambar link babarengan, tarik jaringan luhur, sirah lambar salajengna bakal kaluar kotak.Jeung mesin ieu bisa ngahasilkeun boh embossed atawa tanpa embossed pikeun pilihan konsumén '.Cai mibanda fitur struktur ketat, operasi gampang, operasi stabil sarta dirancang elaborate.Urang tiasa ngadamel mesin sareng 2 garis, 3 garis, 4 garis, 5 garis sareng 6 garis. Mesin ieu tiasa ngalengkepan percetakan warna tunggal atanapi unit percetakan warna ganda.

  • C25B facial tissue bundling packing machine

    C25B jaringan raray bundling mesin packing

    1) Ngadopsi supir servo canggih, layar toél sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.
    2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.
    3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.
    4) Patén munggaran di dunya sistem flipping, anu ngajantenkeun alat langkung alit sareng ngirangan konsumsi énergi.

  • D150 facial tissue single wrapping machine

    D150 jaringan raray mesin wrapping tunggal

    Mesin bungkusan kertas tisu tipe D-150 cocog pikeun bungkusan bungkusan tunggal otomatis tina bungkusan pilem jaringan raray anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk dapur anu tiasa dicabut, bungkusan pilem anduk kertas V-melu, jaringan napkin pasagi, sareng jaringan napkin.

    Mesin packing kertas tisu ngadopsi 15 sét kontrol servo drive nilai mutlak.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang dioperasikeun, rupa-rupa spésifikasi jeung konversi spésifikasi gancang, pangropéa merenah tur béaya rendah pamakéan.Laju stabil tiasa dugi ka 150 bungkus / mnt.

  • Toilet paper rewinding machine

    Toilét mesin rewinding kertas

    Toilét kertas pinuh embossing roller slitting rewinding mesin nyaéta pikeun perforate sarta motong kertas atah kana sagala rupa ukuran nurutkeun nu dipénta.Produk rengse nyaeta rapih, dina urutan alus tur kalawan tegangan sarua.Cai mibanda fitur struktur kompak, operasi gampang jeung stabil, konsumsi listrik kirang sarta nyertakeun wewengkon leutik.Laju produksi pangluhurna nyaéta 200-350M / mnt.

  • J25A toilet roll bundling packing machine

    J25A toilét roll bundling mesin packing

    1.It adopts maju servo drive, layar toél jeung PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, filing kana kantong, inserting sudut jeung sealing.
    mesin 2.The dirancang boga gancang, fléksibel format changeover.
    3. Sadunya 180-gelar flip munggaran dina awak kantong, nyieun alat leutik, énergi handap.

  • T3 toilet paper packing machine

    T3 toilét mesin packing kertas

    1. Ieu ngadopsi maju servo drive, layar toél jeung PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.

    2. mesin dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.

    Mesin 3.The dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover antara roll toilét jeung anduk dapur.Ieu berkat maju tilu stacking, sistem dahar opat saluran.

    4. Paké gaya Cina kantong prefabricated, kantong rengse kalayan cecekelan.

  • T6 toilet paper wrapping machine

    T6 toilét kertas wrapping mesin

    Bungkus F-T6 mangrupikeun desain panganyarna sareng mesin paling canggih pikeun bungkusan tisu toilét sareng gulungan anduk dapur kalayan sajumlah ukuran bungkus.Éta mangrupikeun bungkus generasi énggal kalayan kecepatan produksi anu luhur.F-T6 ngamungkinkeun pikeun ngajaga bentuk sampurna tina bungkus, sanajan ngajalankeun dina speed tinggi, éta hibah pisan gampang tur gancang changeover waktos.

  • T8 toilet paper wrapping machine

    T8 toilét kertas wrapping mesin

    1) wrapper Ieu gampang pikeun beroperasi, éta pinuh servo disetir, dikawasa ku paling canggih gerak controller Siemens SIMOTION D anu ngamungkinkeun prosés produksi pisan dipercaya.Ieu ngahontal kaluaran speed produksi 160 bungkus / mnt pikeun masihan anjeun ujung ngarah pikeun bungkusan kualitas dina speed tinggi.
    2) HMI anu ramah pangguna kalayan operasi dibantuan & parobihan, rupa-rupa konfigurasi bungkusan sayogi.Urang tiasa ngarancang sagala jinis konfigurasi bungkusan nurutkeun sarat customer urang.
    3) Standar nyaéta 4 jalur infeed, pilihan pikeun 5 jalur fungsi infeed sareng konfigurasi gulungan toilét nangtung.

  • Full Automatic Soft Facial Tissue Paper Bundling Packing Machine

    Pinuh otomatis lemes raray Paper Bundling Mesin bungkusan

    (1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.

    (2) Mesin bungkusan dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Laju stabil nyaéta 25 tas / mnt.Ngan butuh 5 menit pikeun ngarobah format.

    (3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.

    (4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.

    (5) Ngadopsi komponén merek kawentar dunya canggih di bagian pneumatic, bagian listrik jeung bagian operasi.Sapertos sistem kontrol PLC, layar rampa, relay, motor servo, silinder standar, silinder jinis TN, prosesor sumber gas, saklar tekanan, klep éléktromagnétik, sensor sareng saklar listrik sareng saterasna.

  • China Tissue Paper Making Machine

    Cina Tissue Paper Nyieun Mesin

    (1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol PLC.Setélan parameter anu gampang sareng gancang, kalayan desain otomatis, éta tiasa ngalengkepan nyoco, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, nyelapkeun sudut sareng sealing.
    (2) Mesin ieu dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.
    (3) Flip 180-gelar munggaran di dunya dina awak kantong, ngajantenkeun alat langkung alit, ngirangan konsumsi énergi.
    (4) Mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover, éta berkat sistem susunan lapisan ganda canggih.