T3 toilét mesin packing kertas

Katerangan pondok:

1. Ieu ngadopsi maju servo drive, layar toél jeung PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.

2. mesin dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.

Mesin 3.The dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover antara roll toilét jeung anduk dapur.Ieu berkat maju tilu stacking, sistem dahar opat saluran.

4. Paké gaya Cina kantong prefabricated, kantong rengse kalayan cecekelan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Utama jeung Kaunggulan

1) Mesin bungkusan ganda-lapisan nyayogikeun rupa-rupa konfigurasi bungkusan pikeun gulungan toilét sareng anduk dapur, anu cocog pikeun otomatis ngahasilkeun tisu toilét sareng kertas dapur dina sagala arah kalayan 1 lapisan atanapi 2 lapisan.
2) Ngadopsi sistem kontrol servo otomatis, sadaya gerakan sareng fungsina dikawasa pinuh ku 19 sumbu servo mandiri.
3) Humanized HMI assists operasi mesin sarta konversi speed na konfigurasi.Pilihan alternatif pikeun seueur konfigurasi bungkusan nunjukkeun dina HMI.
4) Desain inovatif tina sistem panas-sealing ngajadikeun seragam pemanasan sarta stabil, pikeun mastikeun kantong sealing dina kualitas hébat.
5) Pamakéan adjustment motor téh merenah tur gancang.Ngarobih format gampang pisan sareng gancang.
6) A anyar jeung hadé tas loading jeung sistem muka dirancang pikeun mesin bungkusan pikeun mastikeun yén speed operasi bisa dihontal leuwih ti 25 tas / mnt atawa leuwih nalika bungkusan konfigurasi badag.Biaya pangropéa mesin pisan low, sarta mesin leutik, occupying kirang aréa.

Barang Parameter Téknis
Msaluran aximum 4 salurans
Kaluaran 5-30 kantong / mnt (speed stabil)
Tas rentang ukuran Max: L720 * W520 * H280 (mm)
Konfigurasi Gulungan tisu toilét: 2-48 gulungan
Anduk dapur: 2-16 gulungan
Sasayogian tanaga 380V / 50HZ
Sarat tekanan hawa mini 0,5 Mpa
Bahan bungkusan PE, PP, PPE, OPP, CPP, PT tas pracetak
Konsumsi kakuatan 18KW
Ukuran mesin L3900mm * W1600mm * H2200mm
beurat mesin 4800 kg
2
3
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Full Automatic Soft Facial Tissue Paper Bundling Packing Machine

      Pinuh otomatis lemes raray kertas tisu Bundlin ...

      Performance ZD-C25 modél bundling mesin packing mangrupakeun salah sahiji mesin bungkusan pang populerna di Cina.FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine (1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng ganda.(2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L550 * W420 * H150m ...

    • Toilet paper rewinding machine

      Toilét mesin rewinding kertas

      Nonstop rewinding mesin Toilet kertas pinuh embossing roller slitting mesin rewinding nyaéta pikeun perforate sarta motong kertas atah kana sagala rupa ukuran nurutkeun dipénta.Produk rengse nyaeta rapih, dina urutan alus tur kalawan tegangan sarua.Cai mibanda fitur struktur kompak, operasi gampang jeung stabil, konsumsi listrik kirang sarta nyertakeun wewengkon leutik.Laju produksi pangluhurna nyaéta 200-350M / mnt.Ieu h...

    • T8 toilet paper wrapping machine

      T8 toilét kertas wrapping mesin

      Fitur Utama jeung Kaunggulan 1) wrapper Ieu gampang pikeun beroperasi, éta pinuh servo disetir, dikawasa ku paling canggih gerak controller Siemens SIMOTION D nu ngamungkinkeun prosés produksi pisan dipercaya.Ieu ngahontal kaluaran speed produksi 160 bungkus / mnt pikeun masihan anjeun ujung ngarah pikeun bungkusan kualitas dina speed tinggi.2) HMI ramah pamaké kalayan operasi dibantuan & changeovers, rupa-rupa konfigurasi bungkusan ...

    • FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine

      FEXIK Otomatis Lemes Tissue Paper Packin...

      Fitur Kinerja: (1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng dua kali.(2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L480 * W420 * H120mm.Tangtosna, éta ogé tiasa disaluyukeun kana ukuran anu anjeun pikahoyong.(3) Dilengkepan alarm otomatis.Lampu héjo nalika mesin jalan normal.Tapi upami aya masalah sareng mesin, lampu bakal otomatis beureum....

    • C25B facial tissue bundling packing machine

      C25B jaringan raray bundling mesin packing

      Fitur Utama sareng Kaunggulan 1) Ngadopsi supir servo canggih, layar rampa sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.4) T...

    • D150 facial tissue single wrapping machine

      D150 jaringan raray mesin wrapping tunggal

      Fitur 1. The D-150 tipe mesin bungkusan téh cocog pikeun pinuh otomatis bungkusan single-pak bungkusan pilem removable jaringan raray, pilem bungkusan removable kertas dapur anduk, pilem bungkusan V-melu anduk kertas, jaringan napkin pasagi, sarta jaringan napkin.2. mesin ieu adopts 15 sét nilai mutlak kontrol servo drive.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang ...