T3 toilét mesin packing kertas

  • T3 toilet paper packing machine

    T3 toilét mesin packing kertas

    1. Ieu ngadopsi maju servo drive, layar toél jeung PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.

    2. mesin dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.

    Mesin 3.The dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover antara roll toilét jeung anduk dapur.Ieu berkat maju tilu stacking, sistem dahar opat saluran.

    4. Paké gaya Cina kantong prefabricated, kantong rengse kalayan cecekelan.