T6 toilét kertas wrapping mesin

Katerangan pondok:

Bungkus F-T6 mangrupikeun desain panganyarna sareng mesin paling canggih pikeun bungkusan tisu toilét sareng gulungan anduk dapur kalayan sajumlah ukuran bungkus.Éta mangrupikeun bungkus generasi énggal kalayan kecepatan produksi anu luhur.F-T6 ngamungkinkeun pikeun ngajaga bentuk sampurna tina bungkus, sanajan ngajalankeun dina speed tinggi, éta hibah pisan gampang tur gancang changeover waktos.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1) Éta ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol SIEMENS SIMOTION.Parameter bisa diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis nyampurnakeun sakabeh proses tina dahar otomatis, ngatur, wrapping na sealing.Ngajalankeun dina laju anu luhur sareng henteu aya polusi.

2) mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover antara roll toilét jeung anduk dapur.

3) Ngadopsi komponén merek kawentar dunya canggih di bagian pneumatic, bagian listrik jeung bagian operasi.

4) Mesin dirancang pikeun ngarobah format gancang sareng fleksibel.Ganti waktos kirang ti 30 menit.

5) Bahan packing nyaéta pilem plastik, éta ngaheéat seueur biaya.6) Tilu-saluran motorized sabuk nyoco conveyor kalawan téhnologi luhur dikawasa ku sistem kontrol SIEMENS SIMOTION.

Barang

Parameter téknis

Infeed 3 jalur
Laju produksi 200 pakét / mnt
Lapisan 1 lapis
waktos changeover format rata 10-30 mnt
Diaméter gulungan 90-200mm(3.5"-7.9")
Panjang gulungan 90-300mm(3.5"-11.8")
Setélan parameter HMI
Sasayogian tanaga 380V 50HZ / 60HZ
Bahan bungkus PE / LDPE / Kertas
ketebalan PE/LDPE 25-50 mikron
kakuatan dipasang 35KW
Konsumsi hawa <500L/min
beurat mesin 6000KG

Prinsip gawé The gulungan datang ku 3 saluran conveyor;aranjeunna dijalankeun dina jumlah jalur nurutkeun konfigurasi bungkusan diperlukeun, nu diatur ku HMI, dina lapisan tunggal kana bagian in-feed, dimana aranjeunna diangkut ku grup karbon bar dipasang dina trimming belts.Karbon bar nepikeun grup gulungan on lift, nu ngabalukarkeun aranjeunna kana wewengkon tilepan.Bagian positioning foil mawa pilem bungkusan langsung luhureun gulungan ku belts angkutan.Prosés tilepan dipigawé ku polder samping universal, kitu ogé polder handap jeung polder counter.Lipatan samping dilakukeun ku polder mékanis anu didukung hawa inovatif.Bagian angkutan overhead pak terus ngalir pak ngaliwatan bagian tina tilepan samping jeung puteran sealer handap sarta nganteurkeun pak ka bagian sealing samping.Sadaya gerak sareng fungsina dikawasa pinuh ku motor servo mandiri sareng motor inverter.

2
3
4

Konfigurasi umum

vqwqw

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • C25B facial tissue bundling packing machine

      C25B jaringan raray bundling mesin packing

      Fitur Utama sareng Kaunggulan 1) Ngadopsi supir servo canggih, layar rampa sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.4) T...

    • T8 toilet paper wrapping machine

      T8 toilét kertas wrapping mesin

      Fitur Utama jeung Kaunggulan 1) wrapper Ieu gampang pikeun beroperasi, éta pinuh servo disetir, dikawasa ku paling canggih gerak controller Siemens SIMOTION D nu ngamungkinkeun prosés produksi pisan dipercaya.Ieu ngahontal kaluaran speed produksi 160 bungkus / mnt pikeun masihan anjeun ujung ngarah pikeun bungkusan kualitas dina speed tinggi.2) HMI ramah pamaké kalayan operasi dibantuan & changeovers, rupa-rupa konfigurasi bungkusan ...

    • FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine

      FEXIK Otomatis Lemes Tissue Paper Packin...

      Fitur Kinerja: (1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng dua kali.(2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L480 * W420 * H120mm.Tangtosna, éta ogé tiasa disaluyukeun kana ukuran anu anjeun pikahoyong.(3) Dilengkepan alarm otomatis.Lampu héjo nalika mesin jalan normal.Tapi upami aya masalah sareng mesin, lampu bakal otomatis beureum....

    • T3 toilet paper packing machine

      T3 toilét mesin packing kertas

      Fitur utama jeung Kauntungannana 1) Mesin bungkusan ganda-lapisan nyadiakeun rupa-rupa konfigurasi bungkusan pikeun roll toilét jeung anduk dapur, nu cocog pikeun otomatis ngahasilkeun tisu toilét jeung kertas dapur dina sagala arah kalawan 1 lapisan atawa 2 lapisan.2) Ngadopsi sistem kontrol servo otomatis, sadaya gerakan sareng fungsina dikawasa pinuh ku 19 sumbu servo mandiri.3) Humanized HMI mantuan ...

    • D150 facial tissue single wrapping machine

      D150 jaringan raray mesin wrapping tunggal

      Fitur 1. The D-150 tipe mesin bungkusan téh cocog pikeun pinuh otomatis bungkusan single-pak bungkusan pilem removable jaringan raray, pilem bungkusan removable kertas dapur anduk, pilem bungkusan V-melu anduk kertas, jaringan napkin pasagi, sarta jaringan napkin.2. mesin ieu adopts 15 sét nilai mutlak kontrol servo drive.Cai mibanda loba kaunggulan kayaning fungsi operasi lengkep, efisiensi tinggi, gampang ...

    • Facial tissue paper folding machine

      Mesin tilepan kertas tisu raray

      Pitur utama Lebar maksimum jumbo roll 1000mm-2600mm Diaméterna jumbo roll(mm) 1100(Spesifikasi séjén, mangga tangtukeun) Core diaméterna jero.tina jumbo roll 76mm (Spesifikasi séjén, mangga tangtukeun) Laju produksi 0 ~ 180 méter / mnt.Kakuatan 3 fase, 380V / 50HZ, Controller Frékuénsi kontrol Motong sistem titik motong ku tipe pneumatic Sistim vakum 22 KW Akar sistem vakum Sistim pneumatic 3P Air compres...