T6 toilét kertas wrapping mesin

  • T6 toilet paper wrapping machine

    T6 toilét kertas wrapping mesin

    Bungkus F-T6 mangrupikeun desain panganyarna sareng mesin paling canggih pikeun bungkusan tisu toilét sareng gulungan anduk dapur kalayan sajumlah ukuran bungkus.Éta mangrupikeun bungkus generasi énggal kalayan kecepatan produksi anu luhur.F-T6 ngamungkinkeun pikeun ngajaga bentuk sampurna tina bungkus, sanajan ngajalankeun dina speed tinggi, éta hibah pisan gampang tur gancang changeover waktos.