T8 toilét kertas wrapping mesin

  • T8 toilet paper wrapping machine

    T8 toilét kertas wrapping mesin

    1) wrapper Ieu gampang pikeun beroperasi, éta pinuh servo disetir, dikawasa ku paling canggih gerak controller Siemens SIMOTION D anu ngamungkinkeun prosés produksi pisan dipercaya.Ieu ngahontal kaluaran speed produksi 160 bungkus / mnt pikeun masihan anjeun ujung ngarah pikeun bungkusan kualitas dina speed tinggi.
    2) HMI anu ramah pangguna kalayan operasi dibantuan & parobihan, rupa-rupa konfigurasi bungkusan sayogi.Urang tiasa ngarancang sagala jinis konfigurasi bungkusan nurutkeun sarat customer urang.
    3) Standar nyaéta 4 jalur infeed, pilihan pikeun 5 jalur fungsi infeed sareng konfigurasi gulungan toilét nangtung.