Toilét mesin rewinding kertas

Katerangan pondok:

Toilét kertas pinuh embossing roller slitting rewinding mesin nyaéta pikeun perforate sarta motong kertas atah kana sagala rupa ukuran nurutkeun nu dipénta.Produk rengse nyaeta rapih, dina urutan alus tur kalawan tegangan sarua.Cai mibanda fitur struktur kompak, operasi gampang jeung stabil, konsumsi listrik kirang sarta nyertakeun wewengkon leutik.Laju produksi pangluhurna nyaéta 200-350M / mnt.


Rincian produk

Tag produk

Mesin ngagulung nonstop

Toilét kertas pinuh embossing roller slitting rewinding mesin nyaéta pikeun perforate sarta motong kertas atah kana sagala rupa ukuran nurutkeun nu dipénta.Produk rengse nyaeta rapih, dina urutan alus tur kalawan tegangan sarua.Cai mibanda fitur struktur kompak, operasi gampang jeung stabil, konsumsi listrik kirang sarta nyertakeun wewengkon leutik.Laju produksi pangluhurna nyaéta 200-350M / mnt.

Cai mibanda HMI, switch Cina-Inggris;drive konvérsi frékuénsi sinkron; integrasi mékanika, listrik sareng poto.Éta dilengkepan inpormasi kasulitan sadayana.Éta tiasa ngadeteksi sareng nyaluyukeun unggal tindakan rewinder sacara otomatis pikeun ngajaga rewinder dina kaayaan anu optimal.Contona:Aya sistem tegangan wéb dina jalur,Ieu tiasa ngontrol laju dumasar kana tegangan wéb supados tiasa adaptasi jinis jumbo anu béda. roll.So éta pilihan pangalusna pikeun ngahasilkeun top-grade jaringan mandi jeung anduk dapur pikeun parusahaan kertas.

qwqwfq

Parameter Téknis

Modél Mesin 2800/2900/3600/4000/4300
Lebar Roll Kolot 2750/2850/3550/3950/4250(mm)
Gawé Speed 350m / mnt
Dia.tina Réngsé Roll 90-150
Dinten.tina Rall Kolot 1500, 2000, 2500, 3000
Di jero.tina Kolot Roll urang Core 76.2 (saluyukeun)
Pitch Perforation 120mm (Adiustable, ukuran séjén mangga tangtukeun)
Controllers Programmable programming komputer PLC
Count Mode of Paper Roll ku diaméter atawa jumlah lambar
Lem Laminator titik ka titik, embossing hiasan
Unwinder 1-4 lapis (disesuaikeun)
Daya Motif 90-150 KW

Rincian

alat embossing pinuh
Unit embossing Ieu bisa ngukir pola tanpa warna, diaméter roller nyaeta 240mm, sarta pola ieu engraved ku komputer, éta pisan jelas tur biasa.

av211

Jumbo roll stand
Mandiri témbok-tipe jumbo roll nangtung, strukturna basajan tur kuat, gampang pikeun ngabersihan.Dikadalikeun ku motor frékuénsi mandiri, sareng teganganna dilacak ku encoder.

vs2112

Alat laminasi lem
Unit laminasi lem ieu tiasa nambihan warna, tapi hiji laminasi lem ngan ukur tiasa ngukir hiji jinis pola, diaméter rollers embossing nyaéta 394 mm.Jeung pola ieu engraved ku komputer, eta pisan jelas tur teratur.Pola tiasa waé logo, kecap, kembang, jsb

svaq1

Modél mesin nyata:
1 unit rewinding + 1 unit laminasi lem + 2 unit embossing pinuh + 2 stand roll jumbo

vsa12ed

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • T6 toilet paper wrapping machine

      T6 toilét kertas wrapping mesin

      Fitur 1) Ngadopsi téknologi servo pinuh, layar rampa sareng sistem kontrol SIEMENS SIMOTION.Parameter bisa diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis nyampurnakeun sakabeh proses tina dahar otomatis, ngatur, wrapping na sealing.Ngajalankeun dina laju anu luhur sareng henteu aya polusi.2) mesin ieu dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover antara roll toilét jeung anduk dapur.3) Ngadopsi...

    • T8 toilet paper wrapping machine

      T8 toilét kertas wrapping mesin

      Fitur Utama jeung Kaunggulan 1) wrapper Ieu gampang pikeun beroperasi, éta pinuh servo disetir, dikawasa ku paling canggih gerak controller Siemens SIMOTION D nu ngamungkinkeun prosés produksi pisan dipercaya.Ieu ngahontal kaluaran speed produksi 160 bungkus / mnt pikeun masihan anjeun ujung ngarah pikeun bungkusan kualitas dina speed tinggi.2) HMI ramah pamaké kalayan operasi dibantuan & changeovers, rupa-rupa konfigurasi bungkusan ...

    • Facial tissue paper folding machine

      Mesin tilepan kertas tisu raray

      Pitur utama Lebar maksimum jumbo roll 1000mm-2600mm Diaméterna jumbo roll(mm) 1100(Spesifikasi séjén, mangga tangtukeun) Core diaméterna jero.tina jumbo roll 76mm (Spesifikasi séjén, mangga tangtukeun) Laju produksi 0 ~ 180 méter / mnt.Kakuatan 3 fase, 380V / 50HZ, Controller Frékuénsi kontrol Motong sistem titik motong ku tipe pneumatic Sistim vakum 22 KW Akar sistem vakum Sistim pneumatic 3P Air compres...

    • T3 toilet paper packing machine

      T3 toilét mesin packing kertas

      Fitur utama jeung Kauntungannana 1) Mesin bungkusan ganda-lapisan nyadiakeun rupa-rupa konfigurasi bungkusan pikeun roll toilét jeung anduk dapur, nu cocog pikeun otomatis ngahasilkeun tisu toilét jeung kertas dapur dina sagala arah kalawan 1 lapisan atawa 2 lapisan.2) Ngadopsi sistem kontrol servo otomatis, sadaya gerakan sareng fungsina dikawasa pinuh ku 19 sumbu servo mandiri.3) Humanized HMI mantuan ...

    • Full Automatic Soft Facial Tissue Paper Bundling Packing Machine

      Pinuh otomatis lemes raray kertas tisu Bundlin ...

      Performance ZD-C25 modél bundling mesin packing mangrupakeun salah sahiji mesin bungkusan pang populerna di Cina.FEXIK Automatic Soft Facial Tissue Paper Packing Machine (1) Modél ieu dirancang pikeun ngarangkep kertas tisu raray baris tunggal sareng ganda.(2) Ukuran bungkusan maksimum nyaéta L550 * W420 * H150m ...

    • C25B facial tissue bundling packing machine

      C25B jaringan raray bundling mesin packing

      Fitur Utama sareng Kaunggulan 1) Ngadopsi supir servo canggih, layar rampa sareng PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.2) Modél mesin ieu otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.3) Mesin dirancang pikeun ngarobah format anu gancang sareng fleksibel.Butuh ngan ngeunaan 5 menit pikeun ngarobah format.4) T...