Toilét kertas roll packing mesin

  • J25A toilet roll bundling packing machine

    J25A toilét roll bundling mesin packing

    1.It adopts maju servo drive, layar toél jeung PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, filing kana kantong, inserting sudut jeung sealing.
    mesin 2.The dirancang boga gancang, fléksibel format changeover.
    3. Sadunya 180-gelar flip munggaran dina awak kantong, nyieun alat leutik, énergi handap.

  • T3 toilet paper packing machine

    T3 toilét mesin packing kertas

    1. Ieu ngadopsi maju servo drive, layar toél jeung PLC.Parameter diatur merenah tur gancang.Mesin otomatis ngalengkepan produk tina dahar otomatis, ngatur, muka kantong, ngeusian kana kantong, inserting sudut jeung sealing.

    2. mesin dirancang pikeun gancang, fléksibel format changeover.

    Mesin 3.The dirancang pikeun mibanda rupa spésifikasi format changeover antara roll toilét jeung anduk dapur.Ieu berkat maju tilu stacking, sistem dahar opat saluran.

    4. Paké gaya Cina kantong prefabricated, kantong rengse kalayan cecekelan.

  • T6 toilet paper wrapping machine

    T6 toilét kertas wrapping mesin

    Bungkus F-T6 mangrupikeun desain panganyarna sareng mesin paling canggih pikeun bungkusan tisu toilét sareng gulungan anduk dapur kalayan sajumlah ukuran bungkus.Éta mangrupikeun bungkus generasi énggal kalayan kecepatan produksi anu luhur.F-T6 ngamungkinkeun pikeun ngajaga bentuk sampurna tina bungkus, sanajan ngajalankeun dina speed tinggi, éta hibah pisan gampang tur gancang changeover waktos.

  • T8 toilet paper wrapping machine

    T8 toilét kertas wrapping mesin

    1) wrapper Ieu gampang pikeun beroperasi, éta pinuh servo disetir, dikawasa ku paling canggih gerak controller Siemens SIMOTION D anu ngamungkinkeun prosés produksi pisan dipercaya.Ieu ngahontal kaluaran speed produksi 160 bungkus / mnt pikeun masihan anjeun ujung ngarah pikeun bungkusan kualitas dina speed tinggi.
    2) HMI anu ramah pangguna kalayan operasi dibantuan & parobihan, rupa-rupa konfigurasi bungkusan sayogi.Urang tiasa ngarancang sagala jinis konfigurasi bungkusan nurutkeun sarat customer urang.
    3) Standar nyaéta 4 jalur infeed, pilihan pikeun 5 jalur fungsi infeed sareng konfigurasi gulungan toilét nangtung.